Indsend dit bidrag til kampagnen

Kulturministeren glæder sig til at høre dine forslag og blive klogere på, hvordan vi sammen kan gøre livet online tryggere for børn og unge. Deltag i debatten ved at indsende dit bidrag – enten som video, tekst eller billede. Du kan uploade dit bidrag anonymt eller med navn. Alle bidrag vil inspirere kulturministerens arbejde med en ny medieaftale i 2020.

  • Upload ikke personfølsomme oplysninger

  • Bed om lov før du uploader billede eller video af andre

  • Husk en god tone når du indsender dit bidrag

TRÆK OG SLIP DIN FIL HER

Når du uploader enten tekst, video eller billede afgiver du dit samtykke til, at Kulturministeriet må gemme og bruge dette som indlæg i kampagnen om børn og unge her på websitet trygtid.dk og på den tilhørende kampagne Facebookside. Hvis du ikke ønsker at dit navn offentliggøres i forbindelse med dit bidrag, kan du afkrydse boksen ”Anonym”.

Du bør ikke uploade følsomme personoplysninger som race, seksuel eller religiøs orientering i dit bidrag. Og du bør ikke uploade video eller billedmateriale, med andre personer på, børn eller unge, som du ikke har indhentet tilladelse fra forinden.
Alle personoplysninger behandles fortroligt. De bidrag, der indsamles i perioden 9. - 31.marts, placeres af Kulturministeriet på en sikker server i en database. Kulturministeriet har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen. Dine data vil aldrig blive solgt eller videregivet til andre formål.

Du har til enhver tid mulighed for at tilbagekalde dit samtykke og dit/dine bidrag. Og du har altid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger og data vi behandler om dig. Vi opbevarer og bruger dine input i kampagneperioden fra den 9. marts - 31.marts 2020. Herefter gemmer vi dine data og dine input udelukkende til dokumentation og kun til udgangen af 2020. Herefter vil alle data blive slettet fra databasen. Du kan trække dit samtykke tilbage, ved at sende en mail til redaktionen på trygtid@kum.dk eller ringe til Kulturministeriet på telefon 33923370.

Vedrørende dine yderligere rettigheder henviser vi til vores privatlivspolitik.

Læs mere +