BETINGELSER FOR BRUG

Her på siden er du velkommen til at bidrage til debatten og samtalen om børn og unges digitale liv.

For at få en konstruktiv og løsningsorienteret diskussion om børn og unges færden online har vi opstillet nogle retningslinjer, der gælder alles ageren på siden.

Alle indlæg og kommentarer, der ikke overholder kodeks for god tone eller er irrelevante, vil uden varsel blive fjernet af sidens administratorer. Brugere, der bryder regler og retningslinjer, kan blive blokeret uden varsel.

Derfor håber vi, du vil sige din mening, men tænke, før du taster og:

  • undlade kommentarer eller dele indlæg, der er injurierende, krænkende, racistiske eller på anden vis i strid med loven.
  • holde dig til emnet og så vidt muligt ikke offentliggøre indlæg, der ikke relaterer sig til det konkrete tema, der danner udgangspunkt for tråden.
  • lade være med at skrive kommercielle kommentarer eller andet, der kan opfattes som spam.
  • udelade personlige oplysninger om både dig selv eller andre.
  • komme med ris, ros og forslag, men gøre det sobert og konstruktivt.
  • holde den gode tone.
  • forstå, at vi på siden ikke kan kommentere eller behandle borgersager. Sådanne henvendelser henvises direkte til Kulturministeriet.

Vores førsteprioritet er at skabe et positivt fællesskab og samtale, hvor vi kan vende og dele oplevelser og konsekvenserne ved børn og unges eksponering online.

Redaktionen gennemgår alle bidrag og offentliggørerer kun bidrag, der overholder retningslinjerne. Bidrag, der ikke overholder retningslinjerne se vores privatlivspolitik, vil blive slettet. Når du indsender dit bidrag, giver du samtykke til, at det kan blive offentliggjort her på Trygtid.dk.

Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved sende en mail på trygtid@kum.dk eller kontakte Kulturministeriet på telefon 33 92 33 70.

Kulturministeren glæder sig til at høre din mening og blive klogere på, hvordan vi kan gøre livet på nettet tryggere for børn og unge.

Send dit bidrag til kampagnen her